dimarts, 26 d’abril del 2011

Mitgeres dels carrers de la Riera Blanca i Constitució

En David m'ha enviat un enllaç a un article de el 3, un portal de notícies del districte de Sants- Montjuïc, on apareixen les fotografies i la descripció de dues noves mitgeres ornamentades a la ciutat de Barcelona.

Es tracta en el primer cas d'una mitgera al carrer de la Riera Blanca número 139, pintada i ornamentada amb plaques metàl·liques, i la figura d'una tortuga, obra d'en Xavier Nogués, acompanyada del poema corresponent a aquest animal, del Bestiari de Pere Quart.

En el segon cas, es tracta d'una mitgera situada al carrer de la Constitució número 120, ornamentada a partir del mateix concepte, però amb el paó com a animal distinctiu.

L'article també fa esment d'un tercer animal, el pingüí, tot i que la foto que presenta sembla ser la d'un colom. Caldrà anar a comprovar in situ la veracitat de la informació.

Trobareu les fotografies al mateix article [off topic: No es poden reproduïr en aquest post, perquè el 3 es reserva tots els drets. Aprofito doncs per fer una crida a l'ús de llicències Creative Commons].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada