diumenge, 22 de gener del 2012

#naturaurbana

Pels volts de la Mercè del 2011, l'Albert Ruhí proposava en el seu bloc que piulessim a través de twitter i amb l'etiqueta #naturaurbana les nostres observacions naturalistes quotidianes i urbanes.

La proposta va ser ben acollida i l'hem anat fent madurar de mica en mica. Així, a començaments de desembre formàvem un equip per crear un punt de trobada de naturalistes urbans. L'objectiu principal és el de difondre els valors naturals de les nostres ciutats, sensibilitzar el nostre entorn i fer xarxa.
El nom de la cosa, obvi, és natura urbana. Els mitjans, a dia d'avui:
Els tres mitjans són oberts a la participació de tothom, no cal ser un naturalista de prestigi, ni un científic reconegut. N'hi ha prou en tenir un xic de curiositat -ser tafaner com deia un dels meus professors a la Univesitat- i voler compartir amb la comunitat el que trobem en el dia a dia.

La participació al bloc també és oberta a tothom que tingui quelcom a dir al respecte de natura urbana, podeu contactar amb nosaltres a través de twitter, és clar, o del correu electrònic: naturaurb[arroba]gmail.com

Si us engresqueu a donar-hi un cop d'ull, espero que us agradi, us interessi i finalment, us engresqui a participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada